11
jan.

[:nl]Workshop – Valentine Special Hart Cirkel Nieuwe Stijl[:]

[:nl]Valentines Special:
❤ Hart Cirkel ❤nieuwe stijl
Een Co-Creatie van Chabela Sonia Isabel Maturana ParraguezEelco Jager en GabiSchmitter met als onze primeur:

Valentijn Hart Cirkel voor singles en stellen

Voor singels em stellen die met eigen hartverbinding voor de liefde willen gaan – en als je wilt voelen en weten wie jij echt bent en wilt zijn in jouw relatie.

Wat is die verdieping waar wij zo op zoek naar zijn? Wat is er mooier dan in het weekend, op zondag 11 februari, voor de nadering van de dag van de liefde zelf en samen dit te ontdekken. Een dag om te onderzoeken wat jij echte liefde vindt, vanuit je hart. Wat jij daarin voelt en wat in jou beweegt, wat jij daarin echt wilt hebben.

Hoe zit het met het voelen met je hart en de dynamiek met je hoofd in het spel van de liefde en relaties. Weet jij wat en wanneer jij mag geven en weet jij wanneer en wat jij echt helemaal mag ontvangen. Welke conditioneringen zitten in jou, wie ben jij echt?

Krijg inzicht in de dynamiek van je hoofd en wat in je hart beweegt. Heb jij dat verlangen om de verdieping in te gaan in de liefde, waarbij een mooie balans is tussen de mannelijke en vrouwelijke energieën. Hoe bewegen deze energieën in jou in toenadering, verleiden, geborgen voelen en samen in het nu zijn.

Of je nu “single” bent of een liefdespartner hebt, of je alleen komt, of als stel, je bent van HARTe welkom.
Kom ontdekken. Kom onderzoeken. Kom oefenen. Kom spelen.

Zondag 11 februari, van 13.00 tot 18.00 uur in @Gabi’s GooD Place to Be in Bussum.
Daarna gelegenheid om samen te eten. We doen potluck: een ieder neemt wat mee om te delen (wijn, salade, soepje, brood, hapjes etc.).
Je bent welkom!

Laat jullie verrassen door dit nieuwe concept Hart Cirkel waarin jullie meegenomen worden op een reis naar de verbinding met je Hart en van daaruit de verbinding met de andere aanwezige Harten voor een onvergetelijke Valentines Special op deze speciale datum : 11 2 2018
Met het potentieel van 2018
❤ 20 re-creatie van de link met
❤ 1 – de fysieke werkelijkheid
❤ 8 – en het interdimensionaal bewustzijn
❤ 11 in relatie met elkaar
❤ in 2 – met als potentieel de balans herstellen op energetisch en emotioneel niveau

 [:]

Write a comment