Online training course – Unlock your full potential advanced

888,00

[:nl]Wil je ook leren onderscheiden wie je werkelijk bent en wat van iemand anders is? Om je vertrouwen en superkrachten te versterken?

Dan is deze cursus iets voor jou.
Krijg praktische methoden en hulpmiddelen om je van het verleden te laten gaan en moeiteloos jezelf te bevrijden van oude patronen. Leer genieten in het Nu en vanaf dat beginpunt neem de eerste stap met je nieuwe koers, in je nieuwe levensfase.

1. Ontdek waar je emotionele triggers vandaan komen en leer hoe je ze kan filteren.
2. Leer hoe je energieverbindingen met anderen die jou blokkeren kunt oplossen.
3. Onderscheidt welke energie, emotie en of gemoedstoestand echt van jou is.
4. Ontvang methodes om moeiteloos je blokkades te deblokkeren.
5.  bescherm jezelf en blijf bij jezelf
6. Leer in je eigen energie en kracht te staan, met meer rust, hart bewustzijn en vertrouwen.[:en]Do you also want to learn to distinguish who you really are and what belongs to someone else? To empower your confidence and superpowers and unlock your full potential?

Then this course is for you.

Get practical methods and tools to make you go of the past and effortlessly release yourself from old patterns. Learn to enjoy in the Now and from that starting point take the first step with your new course, in your new phase of life.

 1. Find out where your emotional triggers come from and learn how to filter them.
 2. Learn how to solve energy connections with others.
 3. Distinguishes what energy, emotion and state of mind is yours.
 4. Receive methods to effortlessly unblock your blockages.
 5. Train yourself to stand in your own energy, protect yourself and stay with yourself
 6. Learn to feel how to wish from your heart.

[:]

Categorie: Tag:

Beschrijving

[:nl]Wat je moet weten
– De cursus bestaat uit 6 (online) lessessies
– Je ontvangt een cursusmap met cursusmateriaal
– In delen betalen in overleg is mogelijk

Neem voor meer informatie en een gratis coachgesprek contact op met Eelco Jager.[:en]What you need to know
– Course consists of 6 online sessions
– You will receive a course folder with course material
– The catch up is possible

For information and a free Coach conversation please contact Eelco Jager.[:]

 1. De Inner Freedom Technique werkt zelfs om natuurlijk fijn zwanger te worden en te zijn!!

  Intake en doelen
  Al van in het begin van het volgen van het driedelige opleidingsprogramma was zwanger worden een grote wens. Iets wat ik al vroeg wilde, té vroeg wilde.
  Mijn lichaam en mijn verstand waren daar nog niet mee bezig.
  Mijn verstand gaf aan dat ik niet teleurgesteld wilde worden, ‘Waarom die wens koesteren als zwanger worden toch niet mogelijk zal zijn?”
  Mijn lichaam kon het op dat moment niet eens aan. Ik was herstellende van een langdurige ziekte en zat nog in een rolstoel, ik had een rollator die ik binnen gebruikte en om me buiten zelfstandig te kunnen verplaatsen gebruikte ik een scootmobiel.
  Ik kon nog maar zeer beperkt zelfstandig rechtop staan en stappen. Ook staand douchen lukte nog niet. Om een klein beeld te schetsen.
  Een FLINKE uitdaging dus ?

  Wat is van mij en wat is van een ander?
  Eelco gaf bij de start gelijk aan dat op dat moment al zwanger worden geen goed idee was. Dat was heel moeilijk om te horen maar ik besefte natuurlijk wel dat hij gelijk had.
  Ik mocht eerst de druk van anderen die bij mij aanwezig was om zwanger te worden, leren lokaliseren en in observatie er veilig naar luisteren, om vervolgens te verwijderen uit mijn systeem.
  Ook mocht ik de belemmerde overtuigingen van anderen dat ik niet mocht en kon zwanger worden zuiveren.
  Ik zuiverde ook de blokkades van anderen op vele andere dingen waar ik tegenaan liep.
  Ik leerde Wie ik echt ben en wat van een ander is.
  Van daaruit kon ik veel doortastender en veiliger ontdekken en in observatie luisteren en voelen wat MIJN eigen echte angsten en belemmerende overtuigingen waren.
  Hierdoor kon ik ook ontdekken wat mijn eigen wensen waren rond zwanger worden en ontstond er ruimte om op een natuurlijke ongedwongen manier zwanger te kunnen worden.

  Aanpak:
  Dit leertraject werkt op een verrassende andere wijze.

  Ik leerde dat blokkades, dingen waar ik tegen aanliep, waarvan ik dacht dat ze van mijzelf waren, vaak niet van mij zijn. Dat druk, angsten, overtuigingen via anderen in mijn systeem terecht gekomen zijn, via energie en kracht connecties.
  Deze energie en kracht connecties blokkeerden mij om meer zelfvertrouwen te hebben in wie ik echt ben en wat ik echt wil, blokkeerden mij letterlijk krachtig te zijn om lichamelijk te genezen, rustiger en stiller te zijn in gedachten en liever voor mijzelf te zijn.

  Krachtiger en vrouwelijker voelen
  Ik heb ook geleerd mijzelf in hooggevoeligheid krachtig te kunnen beschermen en afschermen om mijn eigen space en ruimte prettig schoon te houden.
  En als kers op de taart ging ik mij krachtiger voelen en kan ik me veel meer op mijn gemak vrouwelijker voelen.

  Het grote doel en wens van in het begin van de opleiding om zwanger te worden heb ik bereikt maar ik bereikte zoveel meer dan ik vooraf verwacht of kon inschatten, met mooi resultaat.

  Ondertussen ben ik bezig met de vervolgopleiding “Deep Diving” en pak ik andere uitdagingen op. Ik ben ook begonnen d.m.v van de aangeleerde methodes, vanuit mijn eigenheid, anderen te helpen via sessies.

Een beoordeling toevoegen